Gastenboek

Enkele citaten uit het gastenboek:

Beste Margreet
We zij hier nu voor de 4e keer maar we komen vast nog vele malen terug. Het is zo gezellig en gemoedelijk bij jullie in huis. We kunnen bijna niet zonder een paar daagjes naar Sint Rosa te komen. Er zijn nog heel veel wandelroutes die nog aan de beurt moeten komen.

Beste Margreet
Een lekker bed, een goede douche, leuke eenden, leuke nachtlampjes, warmte, grappig bestek, lekker eten met aandacht klaargemaakt en geserveerd door jullie: vriendelijk, toegankelijk en vrolijk.
We komen terug.

Margreet,
Ik heb genoten van een paar heerlijke dagen gastvrijheid. Een mooie uitvalsbasis voor vele kilometers fraai wandelplezier!
Tot ziens.

Beste Margeet,
Bedankt voor de heerlijke week. De rust is super. Er hangt hier in huis een goede sfeer, welkom en warm. Ga zo door. Jullie zullen me zeker terug zien.
We hebben jullie adres van vrienden gekregen die erg enthousiast waren, maar het was nog leuker dan we dachten. De plek is ontzettend mooi, de sfeer is lekker huiselijk en warm, de mooie beelden in de huiskamer, echt Limburg…
En dan het eten, mijn goede manieren gaan beslist achteruit, het liefst zou ik, zeker bij het biertje, ‘mijn bord’ leeglikken.Verder is onze kamer ontzettend knus, de omgeving mooi en we hebben heerlijk gewandeld.
Een adres om goed te bewaren en terug te komen.
Bedankt voor de goede zorgen.